Pvp Serverler

OutGame KO

OutGame KO

Kategori: knight

Pvpserverlar Türü: HomeKo

Tarih:

Home Ko Server tanıtımı: outgame.net v1977 | muhteşem homeko türkiyede bir ilk ! sende yerini al OFFICAL AÇILIŞ TARİHİ: 27/05/2016 Saat: 18:00, Pvp Server best Pvp best game private server.

Görüş Yaz : Yorumlar / Yorum Ekle
Güncellemeler : Haberler ve Yenilikler

Facebook'ta Paylaş: Daha çok oyuncuya ulaş!

Google+'da Paylaş: Daha çok oyuncuya ulaş!

OutGame KO Tanıtım Yazısı

BETA AÇILIŞ TARİHİ: 19/05/2016 Saat: 19:00
OFFICAL AÇILIŞ TARİHİ: 27/05/2016 Saat: 18:00


[​IMG]

[​IMG]

=== ENERGY Sunucusu Detayları ===

Konumuza başlamadan önce hepinizi selamlıyoruz. Biz OUTGAME ekibi olarak senelerce usko'da ve çeşitli private serverlarda oynamış ve tecrübe etmiş kişilerden oluşmaktayız. Bu sayede gördüğümüz hataları ve eksikleri fark edip herkesin zevk alarak oynayabilceği bir oyun ortamı oluşturmuş bulunmaktayız. Aylar süren Ar-Ge ( Araştırma ve Geliştirme) çalışmaları sonucunda aşağıda göreceğiniz, oynarken zevk alacağınız, emeklerinizin boşa gitmeyeceği bir serverı sizlere sunmaktan gurur duymaktayız ayrıca bu duyguyu bize yaşattığınız için sizlere teşekkürlerimizi sunarız.

[​IMG]




[​IMG]
* Detaylı Maden & Balıkçılık Listemiz İçin " OUTGAME PANEL " Adresini Ziyaret Edebilirsiniz *

==== SIKÇA SORULAN SORULAR (S.S.S.) ====

1: Oto Üyelik Şeklinde Giriş Yapabilirmiyiz ?
Cevap: Kopanel Adresimizden Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
2: Power Up Store Olacakmı ?
Cevap: Power Up Store OutGame.NET 'in sürekli olarak olmasını sağlamak siz oyuncularımızın ellerindedir.
3: Server yapısı nedir? (Drop Oranları Vs.)
Cevap: Server yapısı ne zor , nede çok kolaydır. Orta Seviye Şeklinde ayarlanmıştır. HomeKO Tarzı diyebiliriz.
4: PUS 'da Item Satışı Varmı veya Olacakmı?
Cevap: Pus 'da hiç bir şekilde Item Satışı yapılmayacaktır.
5: Premiumluların Avantajı Ne tür Olacak?
Cevap: Hedeflediğimiz Geliştirme Zarfında Yeni Eşyalar , Zırhlar Elde etme avantajı sağlayacağız, Bu Geliştirme içerisinde Premiumlu oyuncuların diğer oyunculara göre biraz daha kolay elde etmesini sağlayacaktır. Bütün premium çeşitlerini kapsayacaktır.
6: Dupe , Hile gibi durumlar olacakmıdır?
Cevap: Kendi Ekibimiz tarafından Geliştirdiğimiz Anti-Hile Sistemi bunların hepsine engel olacaktır. Aşılması durumlarında ise anında tespit sistemlerimiz aktifdir.
7: Version Nedir?
Cevap: v1960 Sürümü üzerinde başlayıp geliştirme devam edecektir.
8: Oyuncu Destek Sistemi nasıl Olacaktır?
Cevap: Canlı Destek ve Ticket Sistemi Dahil, Oyun içerisinde sürekli online GameMaster 'lar bulunacaktır. Bu Sayede Oyuncu En Geç 24 Saat içerisinde Destek verilmeyi hedeflenmiştir.
Not: Sormak veya Öğrenmek istediğiniz Herşeyi " OutGame.NET " Adresimize girip " Canlı Destek " Bölümünden Bilgi Alabilirsiniz.

Official Link WebSite :http://outgame.net/
Giden Tekil Oyuncu: 2327

Konu İle İlgili Yorumlar


Güncellemeler ve Yenilikler

Server Güncellemelerine bak | Güncelleme Gönder
Güncelleme göndermek için bu serverin sahibi olmanız gerekmektedir. Her server sahibi kendi oyununa güncelleme gönderebilir.
Henüz Güncelleme yada Haber Yok! Güncelleme eklemek için bu serveri ekleyen sahibi olmalısınız!

Pvp Serverler: Sitemiz size en iyi oyunların tanıtımlarını sunmak için titiz bir çalışmayı her zaman yapmayı amaçlamış ve tanıtım kısmında özgür olabileceğiniz bölümler yapmıştır. Yorum yazarak destek alabilir. Sevdiğiniz oyunu oy vererek yükseltebilirsiniz. Diğer yandan oyun sitesinde gittiğiniz 1 kereye mahsus siteye 1 hit verirsiniz. Pvp servers ailesi olarak iyi oyunlar dileriz.

PVP SERVERLAR

En Son Yapılan Güncellemeler

Pvp

Coma metin2-europa-global Servere haber-yenilik ekledi.


Pvp

[TL]Furkan turkiyenin-en-iyi-emek-sw-ilk-gelenler-kazanir Servere haber-yenilik ekledi.


Pvp

TL valleymt2-yeni-acildi-1-120-lv-donusumlu Servere haber-yenilik ekledi.


Pvp

Kurucu infernalmt2-6-dakika-once-acildi Servere haber-yenilik ekledi.


Pvp

TL valleymt2 Servere haber-yenilik ekledi.


Pvp

gmm betamt2-kesinlikle-kapanmaz-emek Servere haber-yenilik ekledi.